Konceptet bag shoppingBAZAR

Konceptet bag ShoppingBAZAR er, at afholde Danmarks Fedeste Livsstils- og Shoppingmesser. Udstillerne er altid håndplukkede, hvilket garanterer dig en bred vifte af nye trends og tendenser. Det skal være en oplevelse for hele familien, at besøge ShoppingBAZAR.

ShoppingBAZAR er hele Danmarks store Livsstils- og Shoppingmesse, hvor alle de kendte mærkevarer er samlet under ét tag. Her kan du som kunde møde nogle af Danmarks bedste udstillere, der virkelig har fingeren på pulsen. Du får tips og ideer med hjem. Her bliver du grebet af bazarstemningen, som du kender fra markeder sydpå. En messe, hvor der ikke er vægge mellem standene.

På messerne kan du powershoppe mærkevarer indenfor designertøj til kvinder, mænd, unge og børn. Sko, smykker, tasker, boligdesign, alt til børn, fødevarer, spa & wellness, skønhedsprodukter, briller, solbriller, sportstøj, legetøj, dyner, sengetøj og meget mere. Hos udstillerne med fødevarer, kan du nyde udsøgte smagsprøver.

ShoppingBAZAR har i de sidste 15 år, med stor succes, afholdt 101 Livsstils- og Shoppingmesser i Odense, Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Silkeborg m.m.. Messerne bliver større og bedre for hver gang og vi er meget taknemmelige for vores tusindvis af trofaste kunder.

På de store messer i Messe C Fredericia kommer der mellem 10.000-12.000 gæster for at poweshoppe.

Fra at være en sjov idé i vores egen lade på landet udenfor Kolding, er det nu blevet til en af Danmarks mest respekterede messer af udstillerne og kunderne.

Min store drøm om, at engagere mig i velgørenhed for børn er også gået i opfyldelse. Det er en gave hver dag vores børn er sunde og raske – men bestemt ikke nogen selvfølge. På messerne bliver der solgt goodiebags, hvor vi samler penge ind til børneprojekter såsom Børnecancerfonden, Julemærkehjem, julegaver til de indlagte børn på børneafdelingen i Kolding, Hospitalsklovnene m.m. Læs mere om dette i menupunket – Velgørenhed.

Jeg brænder rigtig meget for konceptet og glæder mig til at byde dig velkommen som udstiller eller kunde.

Masser af bazarhilsner
Dorthe Kildal

Messe Fredericia

Messekalender

Billedgalleri

Velgørenhed