Tilbud

ForkælelsesAFTEN

DKK 175,00DKK 599,00

Ryd

Foredrags- og forkælelsesAFTEN med Connie Svendsen og Dorthe Kildal

Tirsdag, den 6. oktober kl. 18-20
Esbjergvej 101
6000 Kolding

Vi inviterer dig til en aften med Forkælelse og ”Det Lille Ekstra” i fokus.

Foredrag med Connie Svendsen
”Hvis alle turde give det Lille Ekstra, ville verden være positiv forandret” og ”Det du fokuserer på, får du mere af” er Connie Svendsens 2 mottoer i livet. Hun har en smittende positiv tilgang til livet og en fantastisk evne til, at dele ud af sine erfaringer og gode råd. Hun tør fortælle hvad andre tænker. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed og har altid haft humoren som sit hemmelige våben. Connie vil forkæle dig med udpluk fra hendes underholdende foredrag ”Det Lille Ekstra” og ”Farvel Til Brokrøvene”. Der vil være bid og budskab, så kom og få rørt lattermusklerne.

Foredrag med Dorthe Kildal
Forkæl dig selv og dem du holder af – også i hverdagen. Det har altid været Dorthe Kildals citat i alt hvad hun gør. Hun har forkælet 100.000-vis af kunder på ShoppingBAZAR messerne med kendte mærkevarer, forkælet masser af glade bankogæster med luksusgevinster sammen med Jim Lyngvild, forkælet børnene på Kolding Sygehus med julegaver, afholdt store velgørenhedsarrangementer og har generelt altid haft forkælelse som fællesnævner i livet overfor familie og veninderne. Vi trænger alle sammen til forkælelse – især i disse tider. Hun har nu åbnet op for sit eget forkælelsesunivers i form af en forkælelsesshop i Kolding samt en webshop. Hun giver gode ideer til hverdagsforkælelse og til hvordan man selv bliver lykkeligere af at forkæle andre.

Program for aftenen:
Kl. 17:00 – Dørene åbnes til salen
Kl. 18:00 – Foredrag med Dorthe Kildal og forkælelse
Kl. 18.45 – Pause med rosé, snack og forkælelsesshopping
Kl. 19.15 – Foredrag med Connie Svendsen og ”Det Lille Ekstra”
Kl. 20:00 – Tak for i aften og forkælelsesshopping for dem der har lyst

Der er plads til 150 personer i salen. Der vil være 1 meter mellem stolene og stolerækkerne vil stå forskudt, så der er halvanden meter til deltageren foran dig.

I Forkælelse by Dorthe Kildal butikken kan du købe kendte mærkevarer til rigtig gode priser. ForkælelsesKASSER, værtindegaver, morgenkåber, håndklæder, boliginteriør, specialiteter, skønhedsprodukter, kaffe, te, chokolade, vine, øl m.m. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften og til at forkæle dig og dem du holder af.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: