Jim Lyngvild Danmarks konger og dronninger

DKK 349,00

JIM LYNGVILD – DANMARKS KONGER OG DRONNINGER

Bliv forført af Jim Lyngvild, når han i denne bog blænder op for sine uimodståelige og eventyrlige fotos af Danmarks konger og dronninger. Lyngvild gør kongerækken nærværende for sin læser og kongerækken vækkes til live, mens du bladrer dig gennem bogen.

Danmark har verdens ældste monarki. Vi kan med sikkerhed trække kongelinjen tilbage til Gorm den Gamle i 950’erne, måske endnu længere. Men hvordan så fortidens konger og dronninger ud? Hvem var de? Hvilket tøj gik de i? Hvilke ædelsten og magtsymboler brugte de?

Jim Lyngvild har ladet sig inspirere af fortællingerne om vores konger og dronninger, og ud fra de fakta, vi kender, har han genskabt historien om, hvordan de kunne have set ud. Både regenterne og deres hustruer (og i enkle tilfælde mænd) er med i bogen, for ofte spillede dronningerne en vigtig rolle for Danmarks ve og vel.

Jim Lyngvilds smukke fotografier ledsages af tekster om hver af de kongelige personligheder, så det er let og overskueligt at følge kongerækken hele vejen op til vor tids dronning Margrethe II og prins Henrik. Teksterne om kongerne er skrevet af Nationalmuseets medarbejdere og cand.mag. i historie Emma Rønberg fortæller om de mange dronninger gennem tiden.

4 på lager