Dorthe Kildal

DORTHE KILDAL

Af hjertet tak fordi du kigger forbi mit forkælelsesUNIVERS. Jeg hedder Dorthe Kildal og bor med min mand Jakob og mine sønner Frederik og Phillip ved Bjert Strand syd for Kolding. Jeg elsker at forkæle mig selv og dem jeg holder af – også i hverdagen. 

Jeg gemmer ingenting til festen kommer – hver dag er en gave. Derfor går jeg altid i mine flotteste kjoler, spiser af de fine tallerkner, drikker af mine smukke engelske tekopper, smører mig ind i lækre cremer, dufter af min yndlingsparfume, drikker den lækre rose vin m.m. Alt dette er hverdagsforkælelse og jeg elsker det.

Jeg er indehaver af shoppingBAZAR messerne og Forkælelse by Dorthe Kildal. Et par gange om året er jeg ligeledes medarrangør af min gode ven Jim Lyngvilds vikingemarked.

Mit liv har jeg valgt at leve med hjertet og jeg bliver lykkelig af, at forkæle mig selv og andre. I 24 år har jeg været mor med stort M og det har været den største forkælelse i mit liv, at give mine børn al min tid, nærvær og masser af fede oplevelser i hverdagen. 

Igennem 15 år har jeg forkælet mine kunder på ShoppingBAZAR med tusindvis af kendte mærkevarer til Danmarks laveste priser. Jeg har forkælet børnene på Trekantområdets store børneafdeling i Kolding med julegaver til jul og doneret masser af penge til Hospitalsklovnene. Hele tiden med forkælelse som fællesnævner og fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel hvor jeg kan.  

Mit liv har altid været farverigt og jeg har forkælet mig selv med spændende oplevelser hele vejen igennem. Jeg har været professionel tennisspiller, er uddannet receptionist på Kryb-i-ly Kro, været Web Manager ved Berlingske Medier og gennem de sidste 15 år lavet store livsstilsmesser og masser af events. Derudover har jeg lavet store velgørenhedsarrangementer i Trekantområdet for Julemærkehjemmene, Hospitalsklovnene og andre børneprojekter. På mine messer har jeg gennem årene haft samarbejde med spændende mennesker såsom Rasmus Nøhr, Julie Bertelsen, Citysingler, Hans Pilgaard, Linse Kessler, Erann DD, Jim Lyngvild og mange andre. De sidste 6 år har jeg været ansat på Bryggeriet Vestfyen som PA, event-, messe- og gårdbutikansvarlig – dette job har jeg lige opsagt for at hellige mig forkælelsesuniverset.

Vi er så heldige at bo ved vandet og derfor går jeg næsten altid rundt i morgenkåbe herhjemme – det er hverdagsforkælelse. Ellers er jeg til farverigt tøj med sjove detaljer. Hamborg er min yndlingsby – her henter jeg masser af inspiration. Timmendorfer Strand er mit andet hjem, hvor vi tager på spaferie mange gange om året. Jeg elsker at gå lange ture med min mand og mine veninder. Min livret lige for øjeblikket er de lækre italienske specialiteter fra Made by Mama.

Hverdagsforkælelse kommer i mange former og farver og jeg til den farverige slags. Det kan du være en del af ved at kigge forbi min butik eller webshop med kendte mærkevarer. Her forkæler jeg dig med alle mine yndlingsting og du får altid rigtig meget for pengene. 

Coronakrisen har lært os, at det er tid til selvforkælelse og til at forkæle dem vi holder af – også i hverdagen. Så velkommen til mit nye forkælelsesUNIVERS.

Forkælelseskram
Dorthe Kildal