Velgørenhed

VELGØRENHED – EN VIGTIG DEL AF FORKÆLELSESUNIVERSET

Velgørenhed er en vigtig del af konceptet bag Forkælelsesuniverset. Især velgørenhed for børn ligger mig meget på sinde. Det er en gave hver dag vores børn er sunde og raske – men bestemt ikke nogen selvfølge. Hjertet i mit logo symboliserer denne hjertesag.

I 15 år har jeg haft et stort samarbejde med Trekantområdets store børneafdeling på Kolding Sygehus, startet foreningen Hospitalsklovne Trekantområdet, været initiativtager til Kolding Julemærkehjem, lavet store velgørenhedsarrangementer med borgmesteren m.m.

Senest har jeg haft den ære, at fortælle om mit store velgørenhedsarbejde til Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

Forkælelse by Dorthe Kildal deler ligeledes julegaver ud til de indlagte børn på Børneafdelingen i Kolding. De sidste 11 år har mine børn og jeg været på afdelingen og dele 200 lækre gaver ud. Legokasser, covergirl, dukker, togbaner m.m. er et stort hit hos børnene – så vi glæder os allerede til at gentage succesen i dagene op til jul i år.

Mine søde kunder er med til at gøre en forskel ved at deltage i mine arrangementer og købe goodiebags i min butik. Tusind tak til Jer.

Smil fra Dorthe Kildal